Author Topic: Getting "Unknown" in all reports  (Read 3541 times)

mrmikeinga

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
Getting "Unknown" in all reports
« on: December 05, 2007, 02:50:59 PM »
We are evaluating this product and we are using an Avaya IP Offcie 406 and we are connecting using CDR.  It appears that all reports are coming across with "unknown" for departments, ect.  Even on reports that show detailed information for he User/Ext will come across as Unkown/901.  So the extensions are correct.

I assume this has something to do with the IP Office?  Any help wopuld be tremendous.

Thanks

Administrator

  • Administrator
  • Super User
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 171
    • View Profile
Re: Getting "Unknown" in all reports
« Reply #1 on: August 12, 2008, 09:42:20 AM »
The presence of the word "Unknown" on your reports has nothing to do with the phone system. If you do not populate the Department and Users database in the software then the word Unknown will appear on your reports. The CAM software links the extension field in the calls database to the Departments / Users table. If a matching entry cannot be found then the word Unknown will be displayed. This word indicates the software does not know who is assigned to the extension. Simply update this table with your personnel information and the word unknown will disappear. The Department / Users table can be found on the Settings menu.

Please note, you do not have to manually enter your personnel information into CAM. This information can be imported from a CSV file into the software. For details on how to do this download the CAM user guide by selecting the Download User Manual option from the Web menu.

Thank you.